RÅDGIVNING

UDVIKLING

BYGGERI

ENERGI

 

 

 

JANBOES uafhængig rådgivende ingeniør

 

 

Om JANBOES

 

Det Rådgivende Ingeniørfirma Jan Boes har eksisteret siden midten af halvfemserne og ejer af firmaet Jan Boes har selv 17 år erfaring som ingeniør, med bærende konstruktioner som primære arbejdsområde og speciale. Jan Boes har gennem årene opbygget en bred erfaring fra projektudvikling over projektering/projektledelse til byggestyring og bygherrerådgivning. Jan Boes består af 3 faste interne medarbejdere samt 12 eksterne og et utal af virksomheder vi samarbejder med.
  • Vi udfører såvel små simple beregningsopgaver såvel som store komplekse projekter via vores samarbejde med entreprenør-, ingeniør- og arkitektfirmaer.

  • Vi har tilknyttet en fast stab af ingeniører og konstruktører som inddrages i projekterings- og byggestyringsfasen i projekter.

  • Kvalitetssikringen foretages altid internt igennem Jan Boes.

  • Vores stab af interne og eksterne medarbejdere gør det muligt at sammensætte et special team med de dygtigste medarbejdere til hver opgave.

  • Jan Boes Rådgivende Ingeniørfirma er forsikret med en Professionel Ansvarsforsikring ved Nassau Forsikring. Forsikringen dækker både for tingskade og personskade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Janboes, Rådgivende Ingeniør, Odinsvej 9, 8600 Silkeborg, Tlf.: 29 80 04 98